Homedepot
Количка

Аудио плеъри и мултимедии за коли

Аудио плеъри и мултимедии за коли
Р3 трансмитер за автомобил, V6 устройството е снабдено и с bluetooth handsfree слушалка.Можете спокойно да приемате или отхвърляте обаждания докато шофирате. С помощта на фм трансмитера вече може да се възползвате от съвременните технологии във вашия автомобил без да си смените радиото на вашат..
24.90 лв. Без данък:24.90 лв.
1. Android може да бъде обновен до 10 OS, 7 инчов 1024 * 600 капацитивен екран2. Супер хардуерна производителност, 1G RAM + 16G ROM (мощност усилвател IC: TDA7388)3.Mirror връзка за интелигентен телефон (Mirror-link). За iPhone, Wi-Fi4. Многобройни безплатни приложения, GOOGLE PLAY.5. Обратна камера..
189.90 лв. Без данък:189.90 лв.
HiFi авто аудио система MP3, FM, SD memory, USBПоследно поколение решение за озвучаване в автомобила с всички най-използвани свързаности и функционалности.Плейване на музика MP3 от слота за карта памет microSD или USB флаш памет!Запомняне на до 18 FM радио станции!Дигитален часовник с бутон на панел..
39.90 лв. Без данък:39.90 лв.
Аудио плеър за кола с РАДИО, USB, MICRO SD.Mp3 Car Player, модел: 5201 Характеристика:- Цветен LED / LCD дисплей- BLUETOOTH функция- CALL функция - за провеждане на разговори- Функция часовник- AUX вход- Подходящ формат – mp3- Слот за флаш памет USB порт- Слот за Мicro SD карта памет- FM Радио ..
39.90 лв. Без данък:39.90 лв.
ОСОБЕНОСТИПриятен малък аксесоар, който превръща слушането на музика и разговорите по телефона в автомобила в истинско удоволствие. X6 Bluetooth Car Kit MP3 Wireless FM Transmitter работи само с използване на Bluetooth, така че дори по време на шофиране не се налага включване на допълнителни слушалк..
16.90 лв. Без данък:16.90 лв.
Предназначение: за всички автомобили и превозни средстваКод на продукта: 1102RWИзползване – Универсална употребаСертификат СЕС цвят: червено-бялоТегло: 90 gКОМПЛЕКТА Е ОТ 2БР ЗА 13.90ЛВ..
13.90 лв. Без данък:13.90 лв.
FM Трансмитер от CARV модел - 7. Спецификации: Дисплей - ЕкранПоддръжка за флашка и Micro sd Поддръжка за MP3, WMA Вграден микрофонHands - freeБутон за приемане на разговориФункция A2DP – BluetoothUSB изход (зареждане на мобилно устройство)Автоматично свързване..
19.90 лв. Без данък:19.90 лв.
Описание:Представяме Ви Хендсфри за кола BT X8 с вграден микрофон, Bluetooth устройство с лесен достъп само с едно копче, което Ви позволява да приемате обаждания и да шофирате безопасно.Поддържа външна TF карта, което Ви позвлява да произвеждате музикални файлове в MP3/WMA формат с кристално качест..
29.90 лв. Без данък:29.90 лв.
Универсална мултимедия за кола с GPS и Android
-24 %
Възможност за гледане на филми, клипове, провеждане на разговори, интернет - YouTube и всичко останало от което имате нужда.Характеристики:1. Android 8.1,   7 инча2. Супер хардуерна производителност, 1G RAM + 16G ROM + мощен 4 ядрен процесор (мощност усилвател IC: TDA7388)3.Car Mirror Link..
249.90 лв. 189.90 лв. Без данък:189.90 лв.
Показани 1 от 9 | 9 (1 Страници)

Мултимедия за кола с GPS, FM трансмитер, хендсфри (hands free) система и много други продукти за автомобили на ниски цени ще намерите в тази категория. В днешно време се налага да прекарвате все повече време във Вашия автомобил и затова е необходимо да си създадете необходимия Ви комфорт.  Едно от нещата, коити биха Ви били от полза е добрият избор на аудиотехника за Вашата кола. 

Аудио плеърите за кола са най-разпространените устройства за масова употреба в автомобилите.

Различните модели аудио плеъри предоставят различни възможности. По-големите производители като Pioneer, Alpine, Kenwood предлагат висок клас плеъри за кола в различни варианти. Освен тях, на пазара има и богат избор на по-ниско бюджетни варианти. Които също са с много добро качество и на страхотни цени.  В нашия каталог сме подбрали най-актуални предложения за мултимедия за кола (с Android), FM трансмитери и други на водещи марки и от всички ценови класове. Покриващи всички изисквания. Като модели мултимедии с Android,  Bluetooth, камера за задно виждане, дисплей, гнездо за USB флаш памет, SD карта, AV IN.

Най-разпространените модели ви позволяват да си качите музика на флаш памет или карта microSD. А при някои модели и на компакт диск. Bluetooth функцията Ви осигурява сигурността и улеснението да провеждате разговори с ръце на волана и поглед напред. Освен като функции офертите ни са много разнообразни и като дизайн с подходящ вариант за всеки вкус.

Други много популярни устройства са FM трансмитери

Които са радиоелектронни устройства, предназначени за възпроизвеждане на аудиофайлове от флаш памет, които се  прослушват с плеър и FM радиоприемници. Те са евтин еквивалент на старите касетофони и са компактни устройства, които се включват в розетката на запалката и се зареждат с 12 волта постоянен ток. Трансмитерът разчита съдържанието, записано в МР3 или други формати, вграденият в преобразувателя радиопредавател излъчва в ефир радиовълни и FM радиоприемникът ги приема, усилва ги и ги преобразува така, че хората в колата да слушат музиката, записана на флашката.

При някои модели, дисплеят може да се обръща на 180 градуса и да се разположи така, както е удобно. Снабдени са с адаптер за захранването и бутони за усилване и намаляване на звука. Може да има функция да се запаметява конкретен ред на музикалните файлове и възпроизвеждането да е в желана последователност. Тези устройства са идеални за слушане на музика, аудио-книги или изучаване на чужд език по време на пътуване.

Безспорно мултимедия за кола, особено тези модели с Андроид са многофункционални устройства.

И събират в себе си множество полезни екстри и функции. Те служат за музикален и видео плеър, за гледане на филми, клипове, за слушане на музика, през DVD, USB, SD, CD източници. Те са универсални, на много по-достъпни цени са и са подходящи за всякакви марки автомобили. И дори благодарение на своята функционалност, мултимедията даже прави шофирането по-безопасно. Изделията използват софтуер – WinCe или Android и имат навигационно меню, от което са достъпни всички функции и възпроизвеждат аудио и видео съдържание на touch дисплеи.

По-голямата част от видовете мултимедия за кола имат функция навигация с карти на цяла Европа и дори и Русия. Също така повечето от тях имат Bluetooth, който позволява използването на хендсфри. А устройствата с AV вход имат и възможност за връзка с камера за задно виждане, което улеснява изключително много при паркиране на заден ход.

Мултимедиите за коли най-основно се делят на двоен или единичен дин.

Мултимедия за кола единичен дин е

с размера на стандартно радио, но с монтиран екран. Двойният дин от своя страна е устройство с екран с големината на два единични дина. От вариантите мултимедия с Андроид двоен дин има различни модели на различни марки като главно се различават по дизайн; функционалност и операционна система. А също и дали са универсални или са специализирани модели с дизайн и функционалност, съобразени с марката и моделът на автомобила. Като вторите модели мултимедия за кола са предпочитани поради това, че идеално пасват на таблото на модела, за който са предназначени. Функциите като управлението от волана се запазват след монтажа. Разбира се, специализираните мултимедии за автомобили са на по-високи цени от универсалните.

Наред с основното им предназначение за слушане на музика и гледане на видео, мултимедиите (мултимедия за кола) притежават и други полезни екстри:

  • GPS навигация - за мултимедии с андроид
  • Широк диапазон радио честоти;
  • Режим „бърз достъп“ от менюто и бутоните;
  • Осъществяване на връзка със смартфони и таблети;
  • Разглеждане на снимки през менюто;
  • Интернет връзка;
  • Двоен режим за слушане на музика, при използване на навигацията.

 

мултимедия за кола