Homedepot
Количка

Тримери за трева

Тримери за трева
 Руски бензинов тример с 13 подаръка  Руски бензинов тример с 13 подаръка
Топ -37 %
Тример за трева, руски и немски бензинови градински тримери.Руски бензинов тример за трева с 13 подаръкаПрофесионална моторна коса с  мощен двигател. Екологична. Оборудвана с мултифункционална ръкохватка с темпомат за поддържане на постоянна газ и ергономично водене на уреда.За бързо, удобно и ..
229.90 лв. 144.90 лв. Без данък:144.90 лв.
Показани 1 от 1 | 1 (1 Страници)

Тримери за трева, градински тримери, тример на страхотна цена - това може да намерите тук. Когато става дума за грижа за ливада или морава, има много неща, които една косачка за трева не може да направи. И тук на помощ идват тримерите за трева.

Ако реално имате малки участъци затревени места, то косачката за трева също не Ви върши работа, заюото никак не е практично да разнасяте косачката от място на място.

В такива случаи тримерът е най-големият помощник за малките тревни площи. Той достига до труднодостъпните места и се справя с лекота с предизвикателства като храсти и големи плевели. Това е перфектният инструмент за каменисти терени, беседки, цветни алеи и др.

За всяка нужда, можете да намерите богат избор от моторни (бензинови), акумулаторни и електрически тримери за трева. Тримерите имат за цел да олекотят вашата работа в градината.

Бензиновите тримери за трева

са сред най-желаните и търсени тримери, тъй като техните капацитет и мощност са пригодени за справяне за кратко време с големи площи, а също

устройството им е просто и ефикасно:

  • Конструкцията им е олекотена и разполагат с ремък за окачване
  • Бензинов мотор
  • Има два вида косящи глави, а именно:
    • С корда, навита в главата на тримера, чиито краища стърчат по 15-20 см и когато главата се върти, тези краища отрязват тревата. Ширината на косене с корда варира между 40 и 45 см за различните модели. Недостатък на този вид глави е, че кордата е бързохабящ се консуматив. 
  • С нож, поставен в главата, който е с три остриета и е подходящ за косене на трънливи храсти и по-дебели плевели. Обикновено ножът се добавя допълнително и се използва само при моторни коси. Ширината на косене с нож варира между 20 и 25 см.

 

Електрическите тримери за трева са най-скромни като възможности, но и най-икономични. Те са леки и затова са подходящи за дълга употреба, а мощността им мощността им е достъчна да се справи с изсушена трева и когато се налага да окосите между дърветата или да отстраните тревата, излизаща от плочките.

Акумулаторните тримери за трева са снабдени с батерии и зарядно и са ефектна комбинация от електрическите и моторни тримери. Те са едновременно леки и мощни и позволяват дълъг период на работа с тях без да се изморите. Те са и най-екологичното решение

 

Когато правите избор при закупуване

на тримери за трева трябва да имате предвид,

Че те са снабдени с приставки и аксесоари според нуждите ви. Новост при бензиновите тримери за трева са приставките, които превръщат моторната коса в храсторез, резачка и дори в малък циркуляр. Други аксесоари могат да са мултифункционална ръкохватка, с темпомат за поддържане на постоянна газ и ергономично водене на уреда, Кордова глава, тризъбен метален нож, циркулярен диск, презрамен колан, ръкавици, предпазни очила, туба за горивна смес

В нашия каталог ще намерите немски и руски бензинови тримери за трева. Гарантираме Ви бърза доставка, отлично качество на тримерите и принадлежностите към тях, гаранционен и извънгаранционен сервиз, достъпна цена.  

Тъй като разнообразието от тримери за трева е голямо, важно е и разнообразието от конкурентни цени. Предлаганите гаранционни срокове и функционалности също не са на последно място.

 

 тримери за трева