Homedepot
Количка

Тримери за трева

Тримери за трева
Описание:Батерия: 8Ah, 12VВреме за работа: 4-5 часа ( след пълно зареждане)Материал на резервоара: PE пластмасаАксесоари: 3 дюзи, батерия, зарядно;..
109.90 лв. Без данък:109.90 лв.
Бензинов тример MOLLER е неразглобяем, с двутактов двигател и въздушно охлаждане. Бензиновите тримери са много удобни, компактни и маневрени, подходящи за работа във всяка домашна градина, както и за общинско почистване на тревните площи. Бензиновата коса се справя с тревата в райони с различен тере..
237.90 лв. Без данък:237.90 лв.
Бензинов тример PREMIUM с японски карбуратор, леден старт и антивибрационна система. Бензиновите тримери са много удобни, компактни и маневрени, подходящи за работа във всяка вила. Те се справят с тревата в райони с различен терен и различни размери, особено удобни са използването им в тесни, трудно..
249.90 лв. Без данък:249.90 лв.
БЕНЗИНОВ ТРИМЕР НА КОЛЕЛА PRЕMIUM 2.2KW
Нов
Тример бензинов на колела с 9 шлица. Двутактов двигател с въздушно охлаждане 52CC, 2.2 Kw. С възможност за работа с нож и корда. Разглобяеми дръжки за по-лесен транспорт и съхранение. Посредством косенето с корда се постига равномерно по височина окосяване, както при косене с конвенционална косачка...
319.90 лв. Без данък:319.90 лв.
Описание:РЕЖЕЩАТА ГЛАВА: 400-450 mm;ШИРИНА НА РЯЗАНЕ:255 mm за ножа;400-450 mm за кордата;ТЕГЛО:7.7 кг.МАСЛО:БЕНЗИН - 1:25ДВИГАТЕЛ ТИП : Двутактов..
264.90 лв. Без данък:264.90 лв.
Немски бензинов тример за трева с 13 подаръка Немски бензинов тример за трева с 13 подаръка
Топ
Немски Бензинов Тример за трева WERSTIL 72 куб. с екологичен и мощен двигател на ниска цена. Оборудвана с мултифункционална ръкохватка с темпомат за потдържане на постоянна газ и ергономично водене на уреда. За бързо,удобно и икономично косене на големи зелени площи и жилави и спластени бурени и хра..
164.90 лв. Без данък:164.90 лв.
ТРИМЕР БЕНЗИНОВ 1.85KW,52CC PR22 PREMIUM
Нов
Бензинов тример Premium с двутактов двигател с въздушно охлаждане. Този модел тример е неразглобяем. В комплекта са включени метален нож и шпула с корда.Технически данни:Обем: 52ССМощност: 1.85KWУсилен прът с дебелина: Ф28ммМаксимални обороти: 7500 об/минМетален нож: 255 ммСъотношение бензин/масло(д..
237.90 лв. Без данък:237.90 лв.
Показани 1 от 7 | 7 (1 Страници)

Тримери за трева, градински тримери, тример на страхотна цена - това може да намерите тук. Когато става дума за грижа за ливада или морава, има много неща, които една косачка за трева не може да направи. И тук на помощ идват тримерите за трева.

Ако реално имате малки участъци затревени места, то косачката за трева също не Ви върши работа, заюото никак не е практично да разнасяте косачката от място на място.

В такива случаи тримерът е най-големият помощник за малките тревни площи. Той достига до труднодостъпните места и се справя с лекота с предизвикателства като храсти и големи плевели. Това е перфектният инструмент за каменисти терени, беседки, цветни алеи и др.

За всяка нужда, можете да намерите богат избор от моторни (бензинови), акумулаторни и електрически тримери за трева. Тримерите имат за цел да олекотят вашата работа в градината.

Бензиновите тримери за трева

са сред най-желаните и търсени тримери, тъй като техните капацитет и мощност са пригодени за справяне за кратко време с големи площи, а също

устройството им е просто и ефикасно:

  • Конструкцията им е олекотена и разполагат с ремък за окачване
  • Бензинов мотор
  • Има два вида косящи глави, а именно:
    • С корда, навита в главата на тримера, чиито краища стърчат по 15-20 см и когато главата се върти, тези краища отрязват тревата. Ширината на косене с корда варира между 40 и 45 см за различните модели. Недостатък на този вид глави е, че кордата е бързохабящ се консуматив. 
  • С нож, поставен в главата, който е с три остриета и е подходящ за косене на трънливи храсти и по-дебели плевели. Обикновено ножът се добавя допълнително и се използва само при моторни коси. Ширината на косене с нож варира между 20 и 25 см.

 

Електрическите тримери за трева са най-скромни като възможности, но и най-икономични. Те са леки и затова са подходящи за дълга употреба, а мощността им мощността им е достъчна да се справи с изсушена трева и когато се налага да окосите между дърветата или да отстраните тревата, излизаща от плочките.

Акумулаторните тримери за трева са снабдени с батерии и зарядно и са ефектна комбинация от електрическите и моторни тримери. Те са едновременно леки и мощни и позволяват дълъг период на работа с тях без да се изморите. Те са и най-екологичното решение

 

Когато правите избор при закупуване

на тримери за трева трябва да имате предвид,

Че те са снабдени с приставки и аксесоари според нуждите ви. Новост при бензиновите тримери за трева са приставките, които превръщат моторната коса в храсторез, резачка и дори в малък циркуляр. Други аксесоари могат да са мултифункционална ръкохватка, с темпомат за поддържане на постоянна газ и ергономично водене на уреда, Кордова глава, тризъбен метален нож, циркулярен диск, презрамен колан, ръкавици, предпазни очила, туба за горивна смес

В нашия каталог ще намерите немски и руски бензинови тримери за трева. Гарантираме Ви бърза доставка, отлично качество на тримерите и принадлежностите към тях, гаранционен и извънгаранционен сервиз, достъпна цена.  

Тъй като разнообразието от тримери за трева е голямо, важно е и разнообразието от конкурентни цени. Предлаганите гаранционни срокове и функционалности също не са на последно място.

 

 тримери за трева