Homedepot
Количка

Резачки за дърва

Резачки за дърва
Немска бензинова резачка
Нов Топ
Резачка за дърва немска на страхотна ценаХарактеристики:- Обем двигателя: 68 куб. см.- Мощност:4 конски сили- Дължина на шина(дъската): 40 см.- Обороти: 10 000 мин.- Обем резервоар: 500 мл.- Обем маслен резервоар: 250 мл.- Сертификат за качество: "CE"- Тегло без шина/дъска и верига: 4.9 кг.- Тегло с..
84.90 лв. Без данък:84.90 лв.
Немска бензинова резачка с подарък професионално точило за верига
Нов
Характеристики:- Обем двигателя: 68 куб. см.- Мощност:4 конски сили- Дължина на шина(дъската): 40 см.- Обороти: 10 000 мин.- Обем резервоар: 500 мл.- Обем маслен резервоар: 250 мл.- Сертификат за качество: "CE"- Тегло без шина/дъска и верига: 4.9 кг.- Тегло с шина и верига: 5.8 кг.- Спирачка: Блокир..
99.00 лв. Без данък:99.00 лв.
Показани 1 от 2 | 2 (1 Страници)

Резачки за дърва, бензинови резачки на страхотни цени. Едни от най-ценните машини за градината, строителството и майсторите са бензиновите резачки за дърва. Те са много удобни за рязане на дървета и всякакъв вид растителност. Издържат на сериозни натоварвания и са надеждни.

Според типът на двигателя, резачките за дърва се делят на бензинови и електрически.

Бензиновата резачка е машината, която ще Ви осигури бързина, качество и сигурност, ако се готвите за отоплителния сезон или се занимавате професионално с дървесина. Този уред работи без необходимост от електрическо захранване и пести Вашите нерви. За да закупите бензинова резачка не се изсква да разполагате с много финанси, но Ви гарантира икономична и дълга работа с един резервоар и не сте зависими от енергиен източник.

При избора на резачка,

трябва да вземете под внимание, че различните модели машини разполагат с различна големина на шината. Различен капацитет по отношение на кубичните сантиметри на двигателя и мощността в конски сили. Техническите характеристики на бензиновата резачка, която ще решите да закупите трябва да са съобразени с Вашия опит и задачите, които искате да извършвате с нея.

Каквото и да е Вашият избор, няма да сгрешите, защото сме се погрижили всички модели резачки за дърва, които предлагаме. Да Ви осигурят лесна и удобна експлоатация. Всички наши модели имат стартери с двойна пружина, благодарение на които не е нужно рязко дърпане, спирачка, която  блокира веригата в случай на отскачане по време на работа, а съотношението цена/качество е сапо себе си единствено по рода си.

 

Когато правите избор, да обърнете внимание на някои основни специфики:

  • Мощността - От нея зависи колко плътен материал може да среже машината; дълбочината на среза и колко бързо ще се случи това.
  • Дължината на шината определя максималния диаметър и дълбочината на среза. Като дължината на шината е нужно да се съгласува спрямо силата.
  • Качеството на веригата - критерий е разстоянието между два един до друг зъба.

 

При употреба на моторна резачка, задължително е да се вземат под внимание редица правила и техники за правилна експлоатация.

Трябва да сте сигурни, че слагате хубав бензин, без добавки или примеси.

Бензиновите резачки за дърва, изискват омаслена горивна смес при работа. Ето защо следва да знаете няколко основни правила при приготвянето на горивната смес:

  • Използват се само качествени масла за високооборотни двутактови двигатели. На пазара вече има различни минерални, полусинтетични и синтетични масла, които са бездимни и вредят по-малко на околната среда.
  • горивната смес трябва да се приготвя в специален съд и най-добре да е в деня преди да работите с резачката. Да е в количество, не повече колкото ще изгорите за деня.
  • За да се гарантира по-дълъг живот на резачката и безпроблемна работа, приготвената смес, трябва да е в правилно съотношение и с правилното масло

Смазването на компонентите на резачките за дърва се прависамо и  единствено от маслото, което се добавя предварително в бензина, а липсата му може да доведе до фатални последици за машината.

 Ние Ви предлагаме освен висок клас резачки,

също и  бърза доставка, гаранционен и извънгаранционен сервиз, резервни части, сигурност, качество у удобство на ниски  и достъпни цени. Маркитеи моделите, заложени в нашата продуктова гама са от  сигурни производители и отговарят изцяло на всички съвременни стандарти и норми за безопастност.


резачки за дърва