Homedepot
Количка

Машинки за постригване

Машинки за постригване
Машинка за подстригване + машинка за бръснене и оформяне на деликатните зони: уши, нос, вежди. Подходяща за подстригване на косата ви, оформяне на брадата ви и обезкосмяване на цялото ви тяло.Лeceн зa пoчиcтвaнe и измивaнe, cлeд ?aтo ce cвaли изпoлзвaнaтa глaвa. 4 различни приставки:* Тример за..
29.90 лв. Без данък:29.90 лв.
Представяме ви машинка за подстригване,бръснене и оформяне. В комплекта са включени приставки, с които ще можете в домашни условия да си направите прическа, да оформите веждите, брадата или мустака си, както и малка приставка - тример за уши и нос. Машинката е изключително здрава и устойчи..
19.90 лв. Без данък:19.90 лв.
ПРОФЕСИОНАЛЕН ТРИМЕР KEMEI GOLD ЗА ОФОРМЯНЕ И ПОДСТРИГВАНЕ ПРОФЕСИОНАЛЕН ТРИМЕР KEMEI GOLD ЗА ОФОРМЯНЕ И ПОДСТРИГВАНЕ
Топ -70 %
Внимание: На пазара има същата машинка, само че пластмаса и не е ПРОФЕСИОНАЛНА! Нашата машинка е Оригинална и всички детайли са от стомана. На практика няма износване. "Нула номер"Този нов модел електрически тример с Т- острие от неръждаема стомана, ви  осигурява детайлно и качествено оформяне ..
99.90 лв. 29.90 лв. Без данък:29.90 лв.
амобръсначка с тример и огледалце Kemei-5500. С нея можете да се бръснете дори и в колата, тъй като е с вградена акумулаторна батерия. Времето за зареждане е около 8 часа, след което можете да я изполвате около 30 минути. Самобръсначката е опакована в стилен кожен калъф и спокойно се побира в джоба...
19.90 лв. Без данък:19.90 лв.
Тримерът за премахване на нежеланите косми се справя със задачата за секунди, без болка или опасност от неприятни инциденти. Устройството работи с една ААА батерия, което го прави особено удобен за използване навсякъде и по всяко време. Не накъсва косъмчетата и, благодарение на своята форма и а..
14.90 лв. Без данък:14.90 лв.
Показани 1 от 5 | 5 (1 Страници)