Homedepot
Количка

Кантари търговски, електронни, ценообразуващи платформени

Кантари търговски, електронни, ценообразуващи платформени
ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕЛЕКТРОНЕН КАНТАР ДА 100КГ.
Топ -52 %
ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕЛЕКТРОНЕН КАНТАР ДА 100КГ.Търговска Платформена Електронна Везна Кантар до 100/150/300 кг е измервателен електроуред с висока прецизност, разработена и произведена в условията на функционираща система за управление на качеството, в съответствие с изискванията на стандарта.Ха..
124.90 лв. 59.90 лв. Без данък:59.90 лв.
ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕЛЕКТРОНЕН КАНТАР ДО 150КГ.
Топ -57 %
Професионален електронен кантар до 150кг на супер цена 79.90 лв.Търговска Платформена Електронна Везна Кантар до 100/150/300 кг е измервателен електроуред с висока прецизност, разработена и произведена в условията на функционираща система за управление на качеството, в съответствие с изиск..
184.90 лв. 79.90 лв. Без данък:79.90 лв.
ПРОФЕСИОНАЛЕН ЕЛЕКТРОНЕН КАНТАР ДО 300КГ.
Топ -51 %
Професионален електронен кантар до 300 кг. платформен.Търговска Платформена Електронна Везна Кантар до 100/150/300 кг е измервателен електроуред с висока прецизност, разработена и произведена в условията на функционираща система за управление на качеството, в съответствие с изискванията на стан..
204.90 лв. 99.90 лв. Без данък:99.90 лв.
Показани 1 от 3 | 3 (1 Страници)

Кантари, Търговски платформени кантари, ценообразуващи електронни везни. Защо трябва да закупите електронна везна или кантар за Вашия бизнес?

Търговски кантари са на достъпни цени и не създават сериозни проблеми при експлоатацията.

За търговските обекти обикновено се предпочитат ценообразуващи електронни кантари, тъй като ценообразуващия кантар е ценоизчисляващ -  въвежда се само цената на стоката за килограм и автоматично се изчислява сумата, спрямо теглото по време на претеглянето и накрая се сумират стойностите на всички видове претеглени стоки. Търговските ценообразуващи електронни кантари са снабдени с големи електронни дисплеи със собствена подсветка; собствено захранване; захранване на ел.ток; ценоизчисляваща функция; отброяват направените измервания и сумират цените на измерените стоки за един купувач. Дисплеите са разположени откъм страната на продавача и от страната към клиента, който през цялото време може да следи как се формира сметката му и като резултат от изчислението не само да чуе, а и да види сумата. Електронни платформени кантари цени.

Друго предимство на професионален кантар е възможността за тариране, която в някои модели позволява да се постави съд и чрез добавяне да се направи смес  от продукти с различни цени. Много от електронните кантари разполагат с функцията да направят отчет за тегло и обща сума на всеки от n артикула, а също и да показват какъв е общия оборот.

 
Захранаването се осъществява на ток или посредством вграден акумулатор, който се зарежда веднъж месечно.


Платформените Везни / търговски кантари разполагат с вградени допълнителни устройства и функции като информация за състоянието на акумулаторната батерия, термометър, подсветка на дисплея, бутон за тариране/нулиране.
Платформените електронни кантари се характеризира с бърза работа, ергономичен и удобен дизайн, бърз процесор за теглене и пресмятане.
Електронните везни са с метрологична заверка и отговарят на всички изисквания на българското и европейското законодателство и могат да бъдат използвани във всякакви търговски обекти без риск от снкциониране.


Базови характеристики на търговските електронни кантари и везни са:

  • Максимално тегло - 100, 150 или 300 кг
  • Точност до 50 гр
  • Крачета за нивелиране 
  • Захранване 220V или вградена акумулаторна батерия 6V 4Ah
  • Сгъваемо рамо.
  • Клас на точност III 
  • Трипластова боя против корозия
  • Антикорозионна обработка на заварките
  • Повишена степен на влагозащита 
  • Дозиращи и броителни функции

При закупуването на електронни везни и ценообразуващи кантари има няколко неща, за които трябва да се внимава. Първото и най-важно е измервателната точност, защото никой не се нуждае от неточна везна. Освен това трябва да  се прецени и какъв ще е максималният товар, който ще се тегли на тази електронна везна, тъй като повечето модели имат лимит, а при електронните устройства тази стойност трябва задължително да се спазва, ако не искате да повредите машината. Максималният обем също трябва да се вземе предвид, ако ще теглите по-големи продукти.

Един добър начин за проверка на везни или платформени електронни кантари е да се направи измерване на едно и също нещо три пъти, като качествените везни и трите пъти ще покажат един и същ резултат. Друг вариант е, ако поставите продукт, чиято тежест знаете.

При нас можете да откриете

търговски електронни кантари с нисък разход на енергия и интерфейс за работа с касов апарат и компютър, както и апарати с бързи процесори и вградена памет с функция запаметяване на информация за над 1500 артикула. Предлагаме Ви изключително атрактивни цени и възможност за настройки.

Всички електронни търговски кантари и везни са с 2 години гаранция и на страхотни цени.
 При нас ще намерите перфектно, индивидуално решение, съобразено със спецификите на Вашата работа.


Висококачествени електронни ценообразуващи кантари от 40кг. до 1000кг.


кантари