Home Bulgaria
Количка

Градинска техника

Градинска техника
2 БРОЯ СОЛАРЕН УРЕД СРЕЩУ КЪРТИЦИ , СЛЯПО КУЧЕ , ГРИЗАЧИ И ДРУГИ ВРЕДИТЕЛИ 2 БРОЯ СОЛАРЕН УРЕД СРЕЩУ КЪРТИЦИ , СЛЯПО КУЧЕ , ГРИЗАЧИ И ДРУГИ ВРЕДИТЕЛИ
Топ
Информация за продукта:Представяме ви нашето решение за борба с вредители (къртици, сляпо куче), както и на змиите. Устройството е идеално, за да държи вредителите настрана от вашата градина. Забравете унищожената морава , за която сте положили толкова труд .           ..
39.90 лв. Без данък:39.90 лв.
Производител: DAEWOO
Описание: Сак подходящ за резачки със шина до 18"..
19.90 лв. Без данък:19.90 лв.
Производител: DAEWOO
Описание: Тримерна глава метална подходяща за всички модели на Daewoo и Rapter..
14.90 лв. Без данък:14.90 лв.
Производител: DAEWOO
Описание: Тримерна глава с функция за лесно навиване на кордата, подходяща за корда с диаметър до 3 mm..
16.90 лв. Без данък:16.90 лв.
Производител: DAEWOO
Описание: Тримерна глава универсална с присъединителна лява резба M10 подходяща за корда с диаметър до 3 мм..
14.90 лв. Без данък:14.90 лв.
Производител: DAEWOO
Описание: Шина за бензинова резачка 16"-19.90 лв. Шина за бензинова резачка 18"-29.90 лв. Шина за бензинова резачка 22"39.90 лв. ..
19.90 лв. Без данък:19.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеКлонотрошачката RD-ESH01 е бърза и мощна машина с висок въртящ момент, която има здрави обработени с лазер ножове, които осигуряват висока производителност на надробяването. Мобилната клонотрошачка разполага с бързо подаваща фуния и практично дълго бутало.ОкомплектовкаКолела: 2 бр.Основни ха..
279.90 лв. Без данък:279.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеБензиновата самоходна косачка RD-GLM05W е подходяща за косене и поддържане на малки, средни и големи зелени площи.Моделът е оборудван с:Двигател Briggs & Stratton с мощност 2.3hpСедем степени за настройка на височината на косене (25mm до 75mm)Удобен кош с обем от 60LШаси изработено от ме..
749.90 лв. Без данък:749.90 лв.
ОписаниеАкумулаторните инструменти Raider Pro R20 имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Разполагат с изключително голяма мобилност, и затова намират приложение в редица дейности. Това което свързва машините от серията Raider Pro R20 в единно обособено семейств..
249.90 лв. Без данък:249.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеАкумулаторната ножица за трева и храсти RDP-SGSS20 Solo е предназначена за рязане на трева и храсти, за подстригване на краищата на тревните площи, както и оформянето и подрязването на храсти. Тя се характеризира с лекотата си на използване, намалени нива на шум и пълна липса на вредни емиси..
69.90 лв. Без данък:69.90 лв.
Производител: Raider
Основни характеристикиТип захранване: АкумулаторноДопълнителни характеристикиКапацитет на рязане: 30 mmНиво на вибрации Ah неопределеност К = 1.5: 1.5 m/s²Ниво на звукова мощност LwA Неопределеност К=3: 3 dBНиво на звуково налягане LpA Неопределеност К=3: 3 dB(A)Номинално напрежение: 20 V..
249.90 лв. Без данък:249.90 лв.
ОписаниеЕлектрическият аератор RD-ESC01 освобождава тревните площи от мъх и тревен филц. Задвижван от мощен електродвигател, аераторът осигурява оптимално проветряване на тревните площи.Моделът разполага с два вала:Единият е с неподвижно закрепени двустранни, тънки стоманени ножове, със сърповидно и..
239.90 лв. Без данък:239.90 лв.
ОписаниеЕлектрическият аератор RD-ESC02 освобождава тревните площи от мъх и тревен филц. Задвижван от мощен електродвигател, аераторът осигурява оптимално проветряване на тревните площи.Моделът разполага с два вала:Единият е с неподвижно закрепени двустранни, тънки стоманени ножове, със сърповидно и..
279.90 лв. Без данък:279.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеМощният бензинов аератор RD-GSC03 освобождава големи тревни площи от мъх и тревен филц. Задвижван от мощен бензинов двигател, аераторът осигурява оптимално проветряване на тревните площи.Моделът разполага с два вала:Единият е с неподвижно закрепени двустранни, тънки стоманени ножове, със сър..
899.90 лв. Без данък:899.90 лв.
Производител: Raider
Батерия за пръскачка Основни характеристикиТип на акумулатора Li-Ion Капацитет 8 Ah..
59.90 лв. Без данък:59.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеИзключително ниско ниво на вибрации при рязанеИзрботка от здрава легирана стоманаСъединителните звена спомагат за задържането на маслото по веригатаМаркировката по горната пластина спомага за по-точното и лесно заточванеБрой звена: 62Основни характеристикиДебелина на водещите звена: 1.3 mmСт..
19.90 лв. Без данък:19.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеИзключително ниско ниво на вибрации при рязанеИзрботка от здрава легирана стоманаСъединителните звена спомагат за задържането на маслото по веригатаМаркировката по горната пластина спомага за по-точното и лесно заточванеБрой звена: 60Основни характеристикиБрой на звената: 60Дебелина на водещ..
16.90 лв. Без данък:16.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеИзключително ниско ниво на вибрации при рязанеИзрботка от здрава легирана стоманаСъединителните звена спомагат за задържането на маслото по веригатаМаркировката по горната пластина спомага за по-точното и лесно заточванеБрой звена: 86Основни характеристикиДебелина на водещите звена: 1.5 mmСт..
24.90 лв. Без данък:24.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеИзключително ниско ниво на вибрации при рязанеИзрботка от здрава легирана стоманаСъединителните звена спомагат за задържането на маслото по веригатаМаркировката по горната пластина спомага за по-точното и лесно заточванеБрой звена: 64Основни характеристикиБрой на звената: 64Дебелина на водещ..
21.90 лв. Без данък:21.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеИзключително ниско ниво на вибрации при рязанеИзрботка от здрава легирана стоманаСъединителните звена спомагат за задържането на маслото по веригатаМаркировката по горната пластина спомага за по-точното и лесно заточванеБрой звена: 72Основни характеристикиБрой на звената: 72Дебелина на водещ..
16.90 лв. Без данък:16.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеИзключително ниско ниво на вибрации при рязанеИзрботка от здрава легирана стоманаСъединителните звена спомагат за задържането на маслото по веригатаМаркировката по горната пластина спомага за по-точното и лесно заточванеБрой звена: 45Основни характеристикиБрой на звената: 45Дебелина на водещ..
14.90 лв. Без данък:14.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеИзключително ниско ниво на вибрации при рязанеИзрботка от здрава легирана стоманаСъединителните звена спомагат за задържането на маслото по веригатаМаркировката по горната пластина спомага за по-точното и лесно заточванеБрой звена: 40Основни характеристикиБрой на звената¨40Дебелина на водещи..
12.90 лв. Без данък:12.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеИзключително ниско ниво на вибрации при рязанеИзрботка от здрава легирана стоманаСъединителните звена спомагат за задържането на маслото по веригатаМаркировката по горната пластина спомага за по-точното и лесно заточванеБрой звена: 57Основни характеристикиБрой на звената: 57Дебелина на водещ..
11.90 лв. Без данък:11.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеИзключително ниско ниво на вибрации при рязанеИзрботка от здрава легирана стоманаСъединителните звена спомагат за задържането на маслото по веригатаМаркировката по горната пластина спомага за по-точното и лесно заточванеОсновни характеристикиБрой на звената: 36Дебелина на водещите звена: 1.3..
14.90 лв. Без данък:14.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеИзключително ниско ниво на вибрации при рязанеИзрботка от здрава легирана стоманаСъединителните звена спомагат за задържането на маслото по веригатаМаркировката по горната пластина спомага за по-точното и лесно заточванеОсновни характеристикиБрой на звената: 39Дебелина на водещите звена: 1.3..
14.90 лв. Без данък:14.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеМашините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Водоструйката RD-HPC01 разполага с ергономичн..
199.90 лв. Без данък:199.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеМашините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Водоструйката RD-HPC02 разполага с ергономичн..
299.90 лв. Без данък:299.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеМашините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Водоструйката RD-HPC07 разполага с ергономичн..
359.90 лв. Без данък:359.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеМашините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Водоструйката RD-HPC08 разполага с ергономичн..
519.90 лв. Без данък:519.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеБензиновата водоструйка RD-GHPC06 се захранва от мощен четиритактов бензинов двигател.Моделът разполага с големи колела с пневматични гуми за неравни повърхностиИзградена е от стабилна и устойчива конструкция с ергономична ръкохватка за лесно транспортиранеРазполага със специално отделение з..
799.90 лв. Без данък:799.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеПодходящ за рязане и изкореняване на тънки стъбла и дървовидни храстиКонструкция от здрав и твърд металИзключително устойчив на високи натоварванияОсновни характеристикиБрой зъби: 40 бр.Външен диаметър: 255 mmВътрешен диаметър: 25.4 mm..
9.90 лв. Без данък:9.90 лв.
ОписаниеКомплектът се състои от електрическа косачка и електрически тример.Косачката разполага с 1600W електротродвигател, здраво шаси от удароустойчива пластмаса, и кош с обем от 35L.Тримерът в комплекта е изграден от висококачествени материали, които не са податливи на корозия, изключително безшум..
289.90 лв. Без данък:289.90 лв.
Описание:·         Лесен и бърз монтаж ·         Автоматично смазване на веригата ·         Висококачествени механизми (система от зъбни колела) ·     &..
64.90 лв. Без данък:64.90 лв.
ОписаниеКлонотрошачката RD-ESH02 е бърза и мощна машина с висок въртящ момент, която има здрави обработени с лазер ножове, които осигуряват висока производителност на надробяването. Мобилната клонотрошачка разполага с бързо подаваща фуния и практично дълго бутало.ОкомплектовкаКош: 1 бр.Основни харак..
499.90 лв. Без данък:499.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеАкумулаторният уред за обдухване RD-CBL04 е особенно подходящ за големи градини с много дървета. С него по-лесен начин могат да бъдат отстранявани както листа от нежелани площи или пътеки, така и всякакви сухи наноси като пясък, пепел и др.Благодарение на акумулаторното си захранване, машина..
99.90 лв. Без данък:99.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеКръгло сечение на кордата с диаметър от Ø2.4mm и дължина от 260mИзработена от износоустойчив материал, запазващ еластичността си дълго време40% по-ефективна от обикновенна кордаДвукомпонентна корда с обвивкаУстойчива на температура до 280°CОсновни характеристикиДебелина на кордата: 2.4 mmДъл..
50.90 лв. Без данък:50.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеПодходяща за електрическа коса RD-EBC03Изработена от висококачествен полиамидИзключителна устойчивост на износване и високи термични натоварванияЛесно рязане на по-дебели и твърди плевелиОсновни характеристикиДебелина на кордата: 2.4 mmТип на кордата: Кръгла..
13.90 лв. Без данък:13.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеКръгло сечение на кордата с диаметър от Ø2.40mmИзработена от висококачествен полиамидИзключителна устойчивост на износване и високи термични натоварванияЛесно може да бъдат срязани по-дебели издънки и твърди плевелиПодходяща за бензинови тримериБързо и безпроблемно навиване на кордатаОсновни..
12.90 лв. Без данък:12.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеКръгло сечение на кордата с диаметър от Ø2.40mm и дължина от 2.5mИзработена от висококачествен полиамидИзключителна устойчивост на износване и високи термични натоварванияЛесно може да бъдат срязани по-дебели издънки и твърди плевелиПодходяща за бензинови тримериОсновни характеристикиДебелин..
16.90 лв. Без данък:16.90 лв.
ОписаниеМоторната бензинова коса RD-GBC08 е предназначена за терени, където колесните косачки са неизползваеми, като стръмни склонове, места с гъсто разположени дървета и храсти, тревни площи около постройки, огради, пейки и др.Ергономичният дизайн на модела е съобразен изцяло за удобството и комфор..
219.90 лв. Без данък:219.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеМоторната бензинова коса RD-GBC24 е предназначена за терени, където колесните косачки са неизползваеми, като стръмни склонове, места с гъсто разположени дървета и храсти, тревни площи около постройки, огради, пейки и др.Ергономичният дизайн на модела е съобразен изцяло за удобството и комфор..
229.90 лв. Без данък:229.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеМоторната бензинова коса BK-GBC16 Orange е предназначена за терени, където колесните косачки са неизползваеми, като стръмни склонове, места с гъсто разположени дървета и храсти, тревни площи около постройки, огради, пейки и др.Ергономичният дизайн на модела е съобразен изцяло за удобството и..
195.90 лв. Без данък:195.90 лв.
ОписаниеМоторната бензинова коса RD-GBC10 е предназначена за терени, където колесните косачки са неизползваеми, като стръмни склонове, места с гъсто разположени дървета и храсти, тревни площи около постройки, огради, пейки и др.Ергономичният дизайн на модела е съобразен изцяло за удобството и комфор..
229.90 лв. Без данък:229.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеМоторната бензинова коса RD-GBC23 е предназначена за терени, където колесните косачки са неизползваеми, като стръмни склонове, места с гъсто разположени дървета и храсти, тревни площи около постройки, огради, пейки и др.Ергономичният дизайн на модела е съобразен изцяло за удобството и комфор..
399.90 лв. Без данък:399.90 лв.
ОписаниеЕлектрическата косачка TG-LM26 e подходящa за косене на малки тревни площи около къща или вила с достъп до електрозахранване. Притежава висока надеждност, лесно управление и висока производителност при косене.Моделът TG-LM26 разполага с:Електродвигател с мощност от 1000WШирочина на косене от..
103.90 лв. Без данък:103.90 лв.
ОписаниеЕлектрическата косачка RD-LM30 e подходящa за косене на тревни площи с големина до 400 m². Притежава висока надеждност, лесно управление и висока производителност при косене.Моделът RD-LM30 разполага с:Електродвигател с мощност от 1200WШирочина на косене от 320mmУдобен кош с обем от 30LСпеци..
149.90 лв. Без данък:149.90 лв.
ОписаниеЕлектрическата косачка RD-LM36 e подходящa за косене на тревни площи с големина до 400 m². Притежава висока надеждност, лесно управление и висока производителност при косене.Моделът RD-LM36 разполага с:Електродвигател с мощност от 1300WШирочина на косене от 320mmУдобен кош с обем от 35LСгъва..
159.90 лв. Без данък:159.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеЕлектрическата косачка RD-LM31 e подходящa за косене на тревни площи с големина до 500 m². Притежава висока надеждност, лесно управление и висока производителност при косене.Моделът RD-LM31 разполага с:Електродвигател с мощност от 1400WШирочина на косене от 330mmУдобен кош с обем от 30LСпеци..
169.90 лв. Без данък:169.90 лв.
ОписаниеЕлектрическата косачка RD-LM32 e подходящa за косене на тревни площи с големина до 700 m². Притежава висока надеждност, лесно управление и висока производителност при косене.Моделът RD-LM32 разполага с:Електродвигател с мощност от 1600WШирочина на косене от 360mmУдобен кош с обем от 40LСпеци..
249.90 лв. Без данък:249.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеЕлектрическата косачка RD-LM33 e подходящa за косене на тревни площи с големина до 800 m². Притежава висока надеждност, лесно управление и висока производителност при косене.Моделът RD-LM33 разполага с:Електродвигател с мощност от 1800WШирочина на косене от 380mmУдобен кош с обем от 50LСпеци..
289.90 лв. Без данък:289.90 лв.
ОписаниеЕлектрическата косачка RD-LM34 e подходящa за косене на тревни площи с големина до 1000 m². Притежава висока надеждност, лесно управление и висока производителност при косене.Моделът RD-LM34 разполага с:Електродвигател с мощност от 2000WШирочина на косене от 430mmУдобен кош с обем от 50LЦент..
329.90 лв. Без данък:329.90 лв.
ОписаниеАкумулаторната косачка RD-LM23 e подходящa за косене на на малки и средни по площ терени. Притежава висока надеждност, лесно управление и висока производителност при косене. Косачката работи с два броя батерии Li-ion 4 Ah, 18 V. Работата с нея е тиха, чиста и не вреди на околната среда.Модел..
499.90 лв. Без данък:499.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеБензиновата самоходна косачка RD-GLM07 е подходяща за косене и поддържане на малки, средни и големи зелени площи.Моделът RD-GLM07 е оборудван с:Двигател с мощност 2.4hpСедем степени за настройка на височината на косене (25mm до 75mm)Удобен кош с обем от 45LГолеми колела, подходящи за премина..
499.90 лв. Без данък:499.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеБензиновата самоходна косачка RD-GLM09 е подходяща за косене и поддържане на малки, средни и големи зелени площи.Моделът RD-GLM09 е оборудван с:Двигател с мощност 4.3hpСедем степени за настройка на височината на косене (25mm до 75mm)Удобен кош с обем от 65LГолеми колела, подходящи за премина..
749.90 лв. Без данък:749.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеБензиновата самоходна косачка RD-GLM10 е подходяща за косене и поддържане на малки, средни и големи зелени площи. Косене чрез рекултивиране, при който тревата се нарязва на ситни късчета, които се разхвърлят равномерно върху тревната площ, така тя се разгражда бързо и се превръща в естествен..
799.90 лв. Без данък:799.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеБензиновата самоходна косачка RD-GLM11 е подходяща за косене и поддържане на малки, средни и големи зелени площи. Косене чрез рекултивиране, при който тревата се нарязва на ситни късчета, които се разхвърлят равномерно върху тревната площ, така тя се разгражда бързо и се превръща в естествен..
936.90 лв. Без данък:936.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеБензиновата самоходна косачка RD-GLM12 е подходяща за косене и поддържане на малки, средни и големи зелени площи. Косене чрез рекултивиране, при който тревата се нарязва на ситни късчета, които се разхвърлят равномерно върху тревната площ, така тя се разгражда бързо и се превръща в естествен..
799.90 лв. Без данък:799.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеБензиновата самоходна косачка RD-GLM08 е подходяща за косене и поддържане на малки, средни и големи зелени площи.Моделът RD-GLM08 е оборудван с:Двигател с мощност 3.4hpСедем степени за настройка на височината на косене (25mm до 75mm)Удобен кош с обем от 60LГолеми колела, подходящи за премина..
649.90 лв. Без данък:649.90 лв.
Основни характеристикиШирочина: 400 mmДопълнителни характеристикиМакс. площ на косене: 300 m²..
159.90 лв. Без данък:159.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеПодходящ за косачка RD-GLM04Изработен от здрава стоманена рамкаМрежата е изработена от здрава, добре пропускаща въздух тъканИндикатор оцветен в червно, показващ кога трябва да бъде изпразнен кошаОсновни характеристикиВместимост: 55 lПредназначение: Косачка..
30.90 лв. Без данък:30.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеПодходящ за косачка RD-GLM05Изработен от здрава стоманена рамкаМрежата е изработена от здрава, добре пропускаща въздух тъканИндикатор оцветен в червно, показващ кога трябва да бъде изпразнен кошаОсновни характеристикиВместимост: 55 lПредназначение: Косачка..
40.90 лв. Без данък:40.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеПодходящ за косачка RD-GLM06Изработен от здрава стоманена рамкаМрежата е изработена от здрава, добре пропускаща въздух тъканИндикатор оцветен в червно, показващ кога трябва да бъде изпразнен кошаОсновни характеристикиВместимост: 60 lПредназначение: Косачка..
40.90 лв. Без данък:40.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеПодходящ за косачка RD-LM23Изработен от здрава стоманена рамкаМрежата е изработена от здрава, добре пропускаща въздух тъканИндикатор оцветен в червно, показващ кога трябва да бъде изпразнен кошаОсновни характеристикиВместимост: 40 lПредназначение: Косачка..
30.90 лв. Без данък:30.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеЛистосъбирачът Raider RD-EBV03 е предназначен за събиране на паднали листа и шума от тревните площи.Оборудван е с колан, който осигурява допълнително удобство при продължителна работаРъкохватка от меко противоплъзгащо покритиеКомпактни размери и ниско тегло, които улесняват неговото пренасян..
79.90 лв. Без данък:79.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеЛистосъбирачът Raider RD-EBV04 е предназначен за събиране на паднали листа и шума от тревните площи.Оборудван е с колан, който осигурява допълнително удобство при продължителна работаРъкохватка от меко противоплъзгащо покритиеКомпактни размери и ниско тегло, които улесняват неговото пренасян..
189.90 лв. Без данък:189.90 лв.
Листосъбирач бензинов 750W 30L RD-GBV05 ОписаниеМашините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба ..
329.90 лв. Без данък:329.90 лв.
ОписаниеМашина за цепене на дърва Raider RD-LGS02 e ценен и необходим помощник за възрастни хора и жени. Позволява безпроблемна работа в мазе или на друго ограничено пространство, където размахването на брадва е невъзможно или неудобно. И най-важното – работата с машината е щадяща човешкото тяло без..
749.90 лв. Без данък:749.90 лв.
Производител: Raider
Машина за цепене на дърва Raider RD-LGS01T e ценен и необходим помощник за възрастни хора и жени. Позволява безпроблемна работа в мазе или на друго ограничено пространство, където размахването на брадва е невъзможно или неудобно. И най-важното – работата с машината е щадяща човешкото тяло безопасна ..
699.90 лв. Без данък:699.90 лв.
Производител: Raider
Моторен свредел 1.65kW (2.2hp) 52cc RD-EA01   Описание: Моторният свредел RD-EA01 намира широко приложение в селското стопанство, както и за пробиване на дупки за огради. Характеризира се със здрава и надеждна конструкция.   Мощност на двутактовият двигател от 2..
319.90 лв. Без данък:319.90 лв.
Производител: Raider
Моторен свредел 1.65kW ø200х820mm RD-EA02 ОписаниеМоторният свредел RD-EA02 намира широко приложение в селското стопанство, както и за пробиване на дупки за огради. Характеризира се със здрава и надеждна конструкция.   Мощност на двутактовият двигател от 2.2hp   Рез..
359.90 лв. Без данък:359.90 лв.
Мотофреза бензинова 5.2kW (7.0hp) 2+1 ск. к-т RD-T07 ОписаниеБензиновата мотофреза RD-T07 предназначена за извършване на различни селскостопански дейности. Тя е подходяща за обработване на нормални, песъчливи и глинести почви, които са с наклон по-малък от 10°. Моделът разполага с: ..
1,199.90 лв. Без данък:1,199.90 лв.
Производител: Raider
Мотофреза бензинова 5.2kW (7.0hp) 2+1 ск. к-т RD-T03 Описание:Бензиновата мотофреза RD-T03 предназначена за извършване на различни селскостопански дейности. Тя е подходяща за обработване на нормални, песъчливи и глинести почви, които са с наклон по-малък от 10°. Моделът разполага с: ..
1,199.90 лв. Без данък:1,199.90 лв.
Производител: Raider
Описание: Бензиновата мотофреза RD-T08 е мощно средство за обработване на малки и средно големи селскостопански площи до 1000m². Моделът се характеризира с подсилена рама, здрав теглич за прикачване на ремарке или прикачен инвентар, здрав чугунен редуктор. Моделът разполага с: ü&..
989.90 лв. Без данък:989.90 лв.
Производител: Raider
Мотофреза бензинова 5.2kW (7.0hp) 2+1 ск. к-т RD-T11Описание:Бензиновата мотофреза RD-T11 e предназначена за извършване на различни селскостопански дейности. Тя е подходяща за обработване на нормални, песъчливи и глинести почви, които са с наклон по-малък от 10°. Моделът разполага с: ü&..
1,099.90 лв. Без данък:1,099.90 лв.
Производител: Raider
Мотофреза бензинова 5.2kW (7.0hp) 1400mm 2+1 ск. RD-T06 Описание:Бензиновата мотофреза RD-T06 предназначена за извършване на различни селскостопански дейности. Тя е подходяща за обработване на нормални, песъчливи и глинести почви, които са с наклон по-малък от 10°. Моделът разполага с: ..
1,399.00 лв. Без данък:1,399.00 лв.
Мотофреза електрическа 1000W 365mm с колела RD-ET03 Описание: Електрическата мотофреза RD-ET03 е подходяща за обработка на малки площи. Отличава се с компактен дизайн и конструкция. Снабдена е с ергономични ръкохватки и колела, позволяващи лесно водене без приплъзване. ü  Мощен 1..
249.90 лв. Без данък:249.90 лв.
Производител: Raider
Описание:Електрическата мотофреза RD-ET02 е подходяща за обработка на малки площи. Отличава се с компактен дизайн и конструкция. Снабдена е с ергономични ръкохватки и колела, позволяващи лесно водене без приплъзване. ü  Мощен 1500W електродвигател ü  Работна ширина от 450m..
299.90 лв. Без данък:299.90 лв.
Производител: Raider
Описание: Електрическата мотофреза RD-ET01J е подходяща за обработка на малки площи. Отличава се с компактен дизайн и конструкция. Разполага с четири броя ножове, които лесно се монтират и съответно демонтират. Снабдена е с дълъг лост за лесно водене без приплъзване. ü  Мощен..
189.90 лв. Без данък:189.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеВисококачествен резервен нож предназначен за RDP-SLM20Изработка от закалена стоманаПрахово покритиеДължина на ножа от 360mm Основни характеристикиДължина на ножа: 360 mmTип на ножа: За косачка Предназначение: SLM20..
7.90 лв. Без данък:7.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеПодходящ за косене и отстраняване на жилава, сплъстена трева и бодливи храстиИзработен от високовъглеродна стоманаОсновни характеристикиTип на ножа: За косаПредназначение: За моторни коси..
5.90 лв. Без данък:5.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеПодходящ за косене и отстраняване на жилава, сплъстена трева и бодливи храстиИзработен от специална стоманаОсновни характеристикиДължина на ножа: 255 mmTип на ножа: 4 лъчаПредназначение: За моторни коси..
8.90 лв. Без данък:8.90 лв.
Производител: Raider
Предназначен за бензиновата палцова косачка RD-SBM01..
179.90 лв. Без данък:179.90 лв.
Производител: Raider
Основни характеристикиДължина на ножа: 530 mmTип на ножа: За косачкаПредназначение: RD-GLM10..
29.90 лв. Без данък:29.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеАкумулаторната ножица за трева и храсти RD-GSSL01 е предназначена за рязане на трева и храсти, за подстригване на краищата на тревните площи, както и оформянето и подрязването на храсти. Тя се характеризира с лекотата си на използване, намалени нива на шум и пълна липса на вредни емисии. Раз..
49.90 лв. Без данък:49.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеАкумулаторната ножица за трева и храсти RD-GSSL02 е предназначена за рязане на трева и храсти, за подстригване на краищата на тревните площи, както и оформянето и подрязването на храсти. Тя се характеризира с лекотата си на използване, намалени нива на шум и пълна липса на вредни емисии. Раз..
59.90 лв. Без данък:59.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеДълбочинната водна помпа Rider RD-WP31 е предназначена за изпомпване на чиста вода от сондажни отвори, кладенци и резервоари. Управлението на помпата става посредством външно елетрическо табло с вграден волтметър и елетронна система, която предпазва елетродвигателя от прегряване.Моделът RD-W..
369.90 лв. Без данък:369.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеЕлектронният пресостат RD-EPC02 е управляващо устройство, което следи налягането на водопроводната мрежа. Той подава сигнал за пускане или спиране на водната помпа. Може да се монтира на всякаква центробежна помпа с мощност на електродвигателя до 2.2 kW.Вграден манометърРегулиране на наляган..
54.90 лв. Без данък:54.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеСлужи за обиране и омекотяване на вибрациите при работа с машинатаУлеснява работещия като намялява умората върху ръцетеОсновни характеристикиДиаметър: 20 mmДължина: 20 mm..
40.90 лв. Без данък:40.90 лв.
ОписаниеАкумулаторните инструменти Raider Pro R20 имат висока производителност, подобрена функционалност и тригодишна гаранция. Разполагат с изключително голяма мобилност, и затова намират приложение в редица дейности.Това което свързва машините от серията Raider Pro R20 в единно обособено семейство..
339.90 лв. Без данък:339.90 лв.
ОписаниеМашините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Електрическият верижен трион RD-ECS21 е предн..
135.90 лв. Без данък:135.90 лв.
ОписаниеЕлектрическата резачка за храсти RD-HT06 е подходяща за поддръжка на обществени паркове и градинки, както и на дворове от частен характер.Мощен 550W електродвигателДължина на рязане от 510mmРязане на храсти с дебелина до 20mmЧестота на движение на режещите гребени е 1500 minˉ¹Въртяща се ръко..
99.90 лв. Без данък:99.90 лв.
Описание: ü  Предназначено за извозване на леки и средни товари ü  Оборудвано е със здрава ос с големи колела ü  Спирачка ü  Седалка ü  Притежава здрава метална конструкция..
899.90 лв. Без данък:899.90 лв.
ОписаниеОсигурява голяма свобода на движенията, благодарение на свободно висящата бедрена подложкаЛесен и удобен за поставянеЕргономична и комфортна работаДопълнителни характеристикиМатериал: Текстил..
30.90 лв. Без данък:30.90 лв.
ОписаниеОсигурява голяма свобода на движенията, благодарение на свободно висящата бедрена подложкаЛесен и удобен за поставянеЕргономична и комфортна работаДопълнителни характеристикиМатериал: Текстил..
13.90 лв. Без данък:13.90 лв.
Производител: Raider
ОписаниеПредавателен прътДължина: 100mmОсновни характеристикиРазмер: 100 cm..
22.90 лв. Без данък:22.90 лв.
Допълнителни характеристикиПредназначение: RDP-GCS25..
4.90 лв. Без данък:4.90 лв.
ОписаниеМашините на Raider имат широка популярност не само сред домашните майстори, но и в професионалните строителни среди. Гамата от предлаганите инструменти, може да задоволи нуждите на всеки потребител, в зависимост от изискванията и мащаба на работа.Фрезата за бензинова коса Raider:Практична гр..
149.90 лв. Без данък:149.90 лв.
ОписаниеИзработена от материал с високо качествоЗдрава и износоустойчива, гарантира висока производителност и отлични резултатиСтеснена симетрична формаМалкият радиус на главата на шината води до намален откатДължина на шината: 450mmОсновни характеристикиДължина на шината: 45 cmСтъпка: 0.325 "Допълн..
24.90 лв. Без данък:24.90 лв.
Производител: Rapter
Описание:Мощност: 1800 WНалягане: 9 MPa/ 90 barМакс. налягане: 13.5 MPa/135 barВход: (max) 0.3 MPa/ 3 barВоден поток: 6 l/minMax воден поток: 7 l/minMax t на входяща вода: 5-40°..
251.90 лв. Без данък:251.90 лв.
Производител: Rapter
Описание:Мощност: 1400 WНалягане: 7 MPa/ 70 barМакс. налягане: 10.5 MPa/105 barВход: (max) 0.3 MPa/ 3 barВоден поток: 5 l/minMax воден поток: 7 l/minMax t на входяща вода: 40°..
162.90 лв. Без данък:162.90 лв.
Производител: Rapter
Описание:  80 зъба, 255mm (подходящ за повечето моторни коси на пазара)..
14.90 лв. Без данък:14.90 лв.
Производител: Rapter
Описание: 2.0x15 m - RR44442 - 7.90 лв.  2.4x15 m - RR44443 -7.90 лв. 2.7x15 m - RR44444 - 7.90 лв. 3.0x15 m - RR44445 - 9.90 лв. ..
7.90 лв. Без данък:7.90 лв.
Производител: Rapter
Описание: Подходяща за корда с диаметър до 3 mm..
11.90 лв. Без данък:11.90 лв.
Производител: Rapter
Описание: Диаметър на бъркалката ᶲ140mm, Дължина на бъркалкатаL590mm, Присъединителен размер M14..
16.90 лв. Без данък:16.90 лв.
Акумулаторен тример за трева ADEYTOS 12V 3AH на цена без конкуренция. Високият растеж на тревата и редовете лесно се премахват с мощния акумулаторен тример за трева. Ергономично оформената дръжка и допълнителната дръжка поддържат спокойна, изправена стойка и едновременно улесняват безопасната н..
79.90 лв. Без данък:79.90 лв.
ВИСОКА ЕФЕКТИВНОСТ - Акумулаторен верижен трион може да отрежете за около 10 секунди дървена греда с диаметър 15 cm. в зависимост от действителния размер и твърдост на дървесината. Този трион е много подходящ за рязане на дърво, подрязване на клони на дървета, градинарство.ИЗПОЛЗВАНЕ С ЕДНА РЪКА - Т..
129.90 лв. Без данък:129.90 лв.
Акумулаторна ножица за трева 2 в 1 RTR MAX. Храсторез модел RTX1893B е с компактен дизайн, което прави поддържането на вашия двор бързо и лесно. Този невероятен инструмент разполага със система за бързо свързване, която ви позволява лесно да превключвате между двата вида остриета, като ви спестява в..
128.90 лв. Без данък:128.90 лв.
Акумулаторен храсторез /кастрачка/ RTR MAX с модерен компактен дизайн. Металната скоростна кутия осигурява дълъг експлоатационен живот. Въртяща се на 90° горна част, ограничителят предотвратява подхлъзване по време на работа. При необходимост може да се затегне и смени с практичното си опъване на ве..
322.90 лв. Без данък:322.90 лв.
Описание:Мощност: 12V/35WБатерия: 9Ah Li-IonВъзможност и за ръчно управлениеС метален удължител, 3 броя дюзи..
104.90 лв. Без данък:104.90 лв.
Описание:Батерия: 8Ah, 12VВреме за работа: 4-5 часа ( след пълно зареждане)Материал на резервоара: PE пластмасаАксесоари: 3 дюзи, батерия, зарядно;..
109.90 лв. Без данък:109.90 лв.
Акумулаторна пръскачка с метален удължител PREMIUM е ефективна, удобна и лека, така може да се характеризира модерната градинска акумулаторна пръскачка.През последните години този тип пръскачки масово се използват от земеделци и фермери, защото доказаха своите предимства и качества.Акумулаторната пр..
119.90 лв. Без данък:119.90 лв.
Предназначена за монтиране на бензинов храсторез...
20.90 лв. Без данък:20.90 лв.
Алуминиева Кордова глава за тример MiniPro Aluminum Алуминиева Кордова глава за тример MiniPro Aluminum
Топ
Алуминиева Кордова глава за тример MiniPro Aluminum-универсалнаКордова глава за тримери - алуминиева MINI PROМатериал: АлуминийМаксимален диаметър на кордата: 4ммОтвор: 25.4 универсаленПрепоръчва се за: Всички бензинови тримериТегло: 0.1 кгКорда в комплекта: 4 x 27 см...
9.90 лв. Без данък:9.90 лв.
Четиритактов бензинов двигател 7.5 Hp с въздушно охлаждане, предназначен за прикачване към мотофрези, мотокултиватори, мотоблокове, водни помпи, генератори за ток и др. техника. Датчик за маслото - двигателя изгася при ниско ниво.Двигател: четиритактов двигател с въздушно охлаждане, хоризонтален вал..
179.90 лв. Без данък:179.90 лв.
Тример бензинов раменен RTRMAX. Бензиновите тримери са много удобни, компактни и маневрени, подходящи за работа във всяка вила. Те се справят с тревата в райони с различен терен и различни размери, особено удобни са използването им в тесни, труднодостъпни места за косачки, освен това са по-лесни за ..
305.90 лв. Без данък:305.90 лв.
Бензинов тример, разглобяем PREMIUM има възможност за ползване на приставка за рязане на клони, приставка за рязане на храсти и жив плет, удължител за високо рязане. Приставката за косене на откоси се предлага отделно. Бензиновият тример е с мултифункционална ръкохватка с темпомат за поддържане на п..
225.90 лв. Без данък:225.90 лв.
Описание:РЕЖЕЩАТА ГЛАВА: 400-450 mm;ШИРИНА НА РЯЗАНЕ:255 mm за ножа;400-450 mm за кордата;ТЕГЛО:7.7 кг.МАСЛО:БЕНЗИН - 1:25ДВИГАТЕЛ ТИП : Двутактов..
249.90 лв. Без данък:249.90 лв.
Показани 1 от 120 | 253 (3 Страници)