Homedepot
Количка

Камери за видеонаблюдение, IP Wifi камери, DVR

Камери за видеонаблюдение, IP Wifi камери, DVR
2 Броя Wifi Смарт камера 2 Броя Wifi Смарт камера
Топ
2 Броя Wifi Смарт камераWifi камерата Robicam Wateproof е водоустойчива и е подходяща за външни условия, може да се настрой и монтира за няколко минути . Улеснена инсталация  в 3 стъпки без изискване за допълнителни познания.   Защитата за водоустойчивост е IP66. Корпуса е метален. Бе..
99.90 лв. Без данък:99.90 лв.
2 Броя безжична Wi-Fi IP камера за видеонаблюдение 2 Броя безжична Wi-Fi IP камера за видеонаблюдение
Топ
На вашето внимание предлагаме Камери за видеонаблюдение 2бр. безжични Wi-Fi IP на чудесна цена за комплекта. Управлявайте и наблюдавайте дома си директно от вашия смартфон или таблет! Безжична Wi-Fi IP камера за видеонаблюдение - Подходяща за външна инсталация. Камерата е с вградена компютърна опера..
99.90 лв. Без данък:99.90 лв.
2 Броя Куполна безжична камера 2MPX 2 Броя Куполна безжична камера 2MPX
Топ
2 Броя Куполна безжична камера 2MPXКамерата е моторизирана и  се завърта във всички посоки. Управлението става директно, чрез смартфона – отдалечено.270 градусово хоризонтално завъртане и 90 градусово вертикално. Отлично качество на картината с реални 2mpx бленда.Улеснена инсталация без изискв..
129.90 лв. Без данък:129.90 лв.
Представяме ви 3 бр. Безжична Wi-Fi IP камера за видеонаблюдение, едно умно решение за спокойна почивка. Управлявайте и наблюдавайте дома си директно от вашия смартфон или таблет! Безжична Wi-Fi IP камера за видеонаблюдение е подходяща за външна инсталация само в 3 стъпки. Камерата е с вгр..
149.70 лв. Без данък:149.70 лв.
3 Броя Куполна безжична камера 2MPX 3 Броя Куполна безжична камера 2MPX
Топ
3 Броя Куполна безжична камера 2MPX  Безжична Камера за видеонаблюдение е моторизирана и се завърта във всички посоки. Управлението става директно, чрез смартфона – отдалечено.270 °  хоризонтално завъртане и 90 ° вертикално. Отлично качество на картината с реални 2mpx бленда. Уле..
189.90 лв. Без данък:189.90 лв.
360° IP КАМЕРА СЪС ЗВУК 360° IP КАМЕРА СЪС ЗВУК
Топ
 360° IP КАМЕРА СЪС ЗВУК Страхотна за наблюдение,  подхожда идеално за всяко помещение, заради компактния си размер.Може да наблюдавате докато сте на работа, почивка или извън дома .Върти се на  360°, което позволява наблюдение на  цялото помещение без проблем.С 1080 изображ..
49.90 лв. Без данък:49.90 лв.
5G Видеонаблюдение с 4 камериПакет за видеонаблюдение с висока резолюция,оборудвани с 5G безжична технология ,DVR рекордер и корпусни камери. Удобно лесно решение за охрана на вашият дом,офис или склад . С тях можете да обхванете всяка част от вашата собственост. Охранителните камери са ме..
229.90 лв. Без данък:229.90 лв.
HD CCTV КОМПЛЕКТ С 8 КАМЕРИ И DVR HD CCTV КОМПЛЕКТ С 8 КАМЕРИ И DVR
Топ
HD CCTV КОМПЛЕКТ С 8 КАМЕРИ И DVRВисок клас 2MPX комплект - DVR с 8 броя IR корпусни охранителни камери. Всяка от камерите има широк ъгъл на виждане от 90° и покрива 30 метра в нощен режим. В комплекта са включени всички компоненти, които са ви необходими за изграждането на качествена система за вид..
219.90 лв. Без данък:219.90 лв.
Технология на паметта: Micro Memory cardФорм фактор на паметта: Micro SDHCКапацитет на устройство за съхранение на данни: 16 GBФлаш памет - Скорост на четене: 80 MB/secФлаш памет - Скорост на запис: 10 MB/secМакс. работна околна температура: 85°CМин. работна околна температура: -35°C..
14.90 лв. Без данък:14.90 лв.
Технология на паметта: Micro Memory cardФорм фактор на паметта: Micro SDHCКапацитет на устройство за съхранение на данни: 32 GBФлаш памет - Скорост на четене: 80 MB/secФлаш памет - Скорост на запис: 10 MB/secМакс. работна околна температура: 85°CМин. работна околна температура: -35°C..
19.90 лв. Без данък:19.90 лв.
Mini Camera SQ11 super mini, 1080p1080p Full HD резолюция 30fps12MP сензорФункция "нощно виждане" до 10 метраФункция "засичане на движение" (motion detection)MicroSD карта до 32GBВграден микрофонПродължителност на работа: до 100мин. с едно зарежданеРазмери: 23х23х23мм.Комплекта включва:1 х Мини каме..
29.90 лв. Без данък:29.90 лв.
Wifi Смарт камераWifi камерата Robicam Wateproof е водоустойчива и е подходяща за външни условия, може да се настрой и монтира за няколко минути . Улеснена инсталация  в 3 стъпки без изискване за допълнителни познания.   Защитата за водоустойчивост е IP66. Корпуса е метален. Безжична ..
54.90 лв. Без данък:54.90 лв.
Безжична Wi-Fi IP камера за видеонаблюдениеWifi камерата Robicam Wateproof е водоустойчива и е подходяща за външни условия, може да се настрой и монтира за няколко минути . Улеснена инсталация  в 3 стъпки без изискване за допълнителни познания.   Защитата за водоустойчивост е IP66. Ко..
64.90 лв. Без данък:64.90 лв.
Wifi камерата Robicam IcSEE 496 3MP e водоустойчива и е подходяща за външни условия, може да се настрой и монтира за няколко минути, без необходимост от допълнителни устройства или кабели. Защитата за водоустойчивост е IP66.КАМЕРАТА С НАЙ-ДОБРО НОЩНО ВИЖДАНЕ. ..
129.90 лв. Без данък:129.90 лв.
Комплект за Видеонаблюдение Lylu AHD, HD, IR, 4 Камери Комплект за Видеонаблюдение Lylu AHD, HD, IR, 4 Камери
Топ
 HD CCTV/AHD/ – резолюцията представлява видео с висока разделителна способност, по-голям размер на изображението и повече пиксели.Характеристики: наблюдение през интернет мрежата в реално време наблюдение от личния ви телефон 3G записване на видеозаписи на хард диск (не е включе..
139.90 лв. Без данък:139.90 лв.
КОМПЛЕКТ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ- 4 КАМЕРИ + DVR КОМПЛЕКТ ЗА ВИДЕОНАБЛЮДЕНИЕ- 4 КАМЕРИ + DVR
Топ
ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ С 4 КАМЕРИ И DVR 4 канален - "CCTV".> Имате възможност за:- наблюдение през интернет мрежата в реално време- наблюдение от личния ви телефон 3G- записване на видеозаписи на хард диск (не е включен в комплекта).> ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ - включва всичко необходимо:- DVR 4-канален - VGA из..
129.90 лв. Без данък:129.90 лв.
Куполна безжична камера 2MPX Куполна безжична камера 2MPX
Топ
Камерата е моторизирана и  се завърта във всички посоки. Управлението става директно, чрез смартфона – отдалечено 270 градусово хоризонтално завъртане и 90 градусово вертикално. Отлично качество на картината с реални 2mpx бленда. Улеснена инсталация без изискване за допълнителни познания.Камера..
69.90 лв. Без данък:69.90 лв.
Фалшива куполна PTZ камера за видеонаблюдение - много добра имитация на истинска.Бутафорната камера работи с 2 батерии AA /не са включени в комплекта/ и има мигаща червена диодна индикация, за по-голяма реалистичност.За вътрешен и външен монтаж на различни места.Характеристика:влагоустойчив пластмас..
19.90 лв. Без данък:19.90 лв.
Куполна Wi Fi Камера за видеонаблюдение + 2 бр. соларни LED лампиКамерата е моторизирана и се завърта във всички посоки. Управлението става директно, чрез смартфона – отдалечено 270 градусово хоризонтално завъртане и 90 градусово вертикално. Отлично качество на картината с реални 2mpx бленда. Улесне..
89.90 лв. Без данък:89.90 лв.
ПРИЛОЖЕНИЕТази камера е създадена за истински тайни агенти! С нея лесно можете да шпионирате неподозиращите Ви служители! Особено полезна е, ако имате малки деца и се налага да ги оставяте сами или на бавачката. Така ще можете да сте сигурни, че всеки си върши работата и няма от какво да се притесня..
44.90 лв. Без данък:44.90 лв.
Тази аларма със сензор за движение, сензор за врата и две дистанционни е идеална за защита на вашия имот срещу нежелани натрапници.  Може да бъде използвана за охраняване на входната врата, задна врата, гараж, навес, стопански постройки и т.н. Подходяща е за използване и за каравани и..
89.90 лв. Без данък:89.90 лв.
СОЛАРНА ВОДОУСТОЙЧИВА WIFI КАМЕРА FULL HD БЕЗЖИЧНА, БЕЗКАБЕЛНА, ВЪНШЕН МОНТАЖ + ПОДАРЪК 2БР СОЛАРНИ БАТЕРИИ.Иновация в света на камерите !  Соларна камера захранвана единствено от светлината! Без сложни системи и захранващи кабели! Изключително лесен монтаж без никакви познания! Поставете нався..
139.90 лв. Без данък:139.90 лв.
Интерфейс:  USB 3.0 (USB 2.0 compatible)Макс. трансфер на данни:  ~ 5.0 GbsМатиран корпус..
124.90 лв. Без данък:124.90 лв.
Показани 1 от 24 | 24 (1 Страници)

Търсите камера за видеонаблюдение, евтини външни IP камери без кабели? Нямате друг избор, освен да подходите отговорно и да се спрете на най-доброто спрямо целите и възможностите ви. Охраната и видеонаблюдението са въпрос на правилно планиране и точен избор на техника. От голямо значение е обектът, който искате да наблюдавате или охранявате. Ако се колебаете или не сте съвсем наясно, винаги е добре да се обърнете към специалисти за консултация. Какви точно камери за видеонаблюдение ще ви свършат работа? - Дали WiFi ip камери или DVR камери за видеонаблюдение, дали да са евтини или ниска цена не е от значение, по-скоро да са с по-голяма резолюция.

Вероятно сте на мнение, че камерите за видеонаблюдение са едни и същи,

и единствената разлика между тях е във формата им. Реално обаче се оказва, че само на външен вид тези устройства се различават. Камерите за видеонаблюдение или наричани още охранителни камери, са стационарни видеозаписващи устройства. Според технологията те се делят на три вида – аналогови (CCTV), HD и дигитални (IP камери)

И трите вида устройства за наблюдение са мрежови ip камери. Като цяло те са ефективна технология, която позволява в реално време да се наблюдава мястото, където са инсталирани.

Основно при избора на камери за видеонаблюдение са конкретните подробности, а именно обекта, който ще се наблюдава  и определения бюджет. Повечето камери за видеонаблюдение се свързват с Интернет чрез WiFi и излъчват видео на живо или на запис през телефон или компютър. Всяка камера може да записва на карта памет, може да има опция за  инфрачервено нощно виждане и може да изпраща известия при засичане на движение.

В повечето случаи това е напълно достатъчно и Ако нямате други специфични изисквания – изборът се определя от наличния бюджет
В случай, че имате по-специфични нужди, може да потърсите някой от по-специализираните модели камери като такива са камери със звук, камерите със широкоъгълен обектив, моторизирани камери и др

Камери за видеонаблюдение се използват в различни области на индустрията и бита и ежедневието:

  • охрана на сгради, помещения, открити пространства, паркинги или обекти
  • контрол на достъпа в сгради, стадиони, производствени помещения, обществени обекти
  • предотвратяване на кражби в търговски обекти
  • наблюдение на бебешка или детска стая или  наблюдение на домашни любимци
  • наблюдение на дома при отсъствие
  • контролиране на трафик по пътища
  • доказване на вина при пътнотранспортни произшествия
  • маркетингови проучвания и реклама

Ако трябва да сортирате избора си спрямо начина на инсталация, то аналоговите камери за видеонаблюдение са значително по-лесни за монтаж. Единствено е нужно IP камера за видеонаблюдение да се закрепи към стена или таван и да се свържат сигналния и захранващия конектор със съответните кабели. Аналоговите камери изпозват за запис устройства, които се наричат DVR-и. Недостатък при тях е, че те са доста по-стара технология и изчистването на образа е изключително трудно. Цифровите IP камери за видеонаблюдение от своя страна са все по-масови, евтини и с много висока резолюция и възможност за добра картина дори в пълен мрак.

Предимство на сиситемите за видеонаблюдение е , че тяхното управление е максимално опростено и достъпно за всеки. Независимо дали е професионалист или не. Ако имате колебания дали може да се справите с монтажа или употребата на избраната от вас камера за видеонаблюдение, може да се обърнете към консултантите ни за съвет. А щом вече сте избрали своята ip камера за видеонаблюдение, то може да сте сигурни, че качеството на предлаганата техника е на изключително високо ниво.


камери за видеонаблюдение